Přesunout vlákno do jiné kategorie

 Chystáte se přesunout vlákno z kategorie Hlavní diskuze do zvolené kategorie.


21.04.2013 (14:02:07)
Aldyhm obalka :
Dotaz na znalce Opery (toho prohlížeče): Je nějaká možnost, jak tlačítko nějaké záložky narvat na lištu vedle toho okénka pro URL tak, aby fungovalo? Nechci si zbytečně ukrajovat místo lištou pro záložky a tuhle bych používal častěji (je to taková hovadinka v Javě). Povedlo se mi tam to tlačítko dát, ale nechce fungovat (při zmáčknutí to nic nedělá).
Pokud by to vůbec nešlo, tak bych vzal za vděk i tomu, že by se ta záložka spustila stiskem nějaké klávesy (třeba F9, nebo něco takovýho). Jde to? Případně jak?
21.04.2013 (14:26:04)
RBMK:
vyzkoušel jsem a jde mi to takle: dám přizpůsobit, přizp. vzhledu, zobrazim lištu záložek a vytvořim záložkou webu.
pak tu záložku drapnu, přetáhnu jí vedle adresního řádku a schovám lištu záložek. pak mi to tlačítko normálně zobrazilo stránku.
21.04.2013 (14:44:34)
Aldyhm obalka :
Hmm, když to zkouším, že tam dám záložku na normální stránku, tak to funguje. Nicméně když se tam pokusím dát záložku, která jenom spouští jeden javaskript (nehodí mě to na jinou stránku, jenom to na stránce kde jsem spustí jeden skript), tak už to nefunguje. Takže už zbývá jenom možnost, jestli se dá ta záložka spustit přes klávesu...
21.04.2013 (15:00:23)
Goheeca (web) :
v tom pripade by bylo vhodny napsat o co se snazis
co to je za skript jestli ho mas offline u sebe pripadne jestli je to primo ve forme doplnku
a i kdyz znam js skripty ktery upravujou stranku tak dost dobre si neumim predstavit jak to rucne spoustis tedy ze bys to nasledne chtel spoustet jako otevreni novy stranky (kliknuti na zalozku) -- ty co znam tak to mely reseny formou doplnku a spoustely se automaticky
21.04.2013 (15:24:06)
Aldyhm obalka :
Mám tu jako záložku jeden javaskript, který se spouští kliknutím na záložku. Ten skript mi na stránce, kde jsem, vytvoří jenom takovou postavičku, prostě taková blbinka. Nový list to vůbec nespouští. Já se snažím o to, aby ta záložka byla někde, kde nezavazí. Protože se mi ale nechce pořád proklikávat přes menu, tak ji chci mít taky jednoduše přístupnou. Opera na to má lištu záložek Protože jsem ale lištu záložek nikdy neměl, tak mi tam docela vadí (zbytečně žere místo) a tak se snažím tu záložku narvat na nějaké volné místo (např vedle toho adresního řádku). Když je ale kdekoliv jinde, než na té liště záložek (příp. v seznamu záložek), tak se ten skript prostě nechce spustit. Takže už zbývá jenom zjistit, jestli se nedají záložky spouštět přes klávesovou zkratku a pouštět to takhle.
21.04.2013 (15:50:22)
RBMK:
tak ulož ten skript na disk a pouštěj ho tou záložkou. tvar cesty získáš tak, že z disku otevřeš nějakou uloženou web stránku.
21.04.2013 (16:03:55)
Aldyhm obalka :
No však tak to mám. Ta záložka neodkazuje na nějakou stránku, ona spustí ten skript, co už je uložený; te se ale nespouští, pokud je ta záložka na místě vhodném pro mě. Ale asi se na to vykašlu, přeci jenom pouštět to přes menu není tak časově náročné...
21.04.2013 (17:05:56)
Janci:
ide to: zalozku chyt, stlac SHIFT a pretiahni si ju kam len chces. Sam tak mam javaskript na liste
druha moznost: vytvorit opera button
21.04.2013 (17:14:00)
Aldyhm obalka :
>Janci
Tak jsem se to snažil původně dělat, Shift a hodil jsem si to vedle toho URL okýnka. Když to udělám se záložkou na normální stránku, tak to funguje bez problémů, ale když tam tak přetáhnu ten js, tak tam prostě nejede (kliknu na to a nic se nestane).


Přezdívka:*
Heslo:*
Kam:

Zde lze přesunout vlákno do jiné kategorie. Tuto operaci může udělat pouze admin.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu