Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Diskuze s obrázky:


28.04.2019 (15:40:28)
Pavel_P:
Tak jsem rozchodil svůj retro FCD sloupek **02 a páč se mi to nechtělo pořád rozpojovat a připojovat k AT zdroji, tak jsem si sehnal propojku se samcem, chtěl jsem to dále rozšířit o další Molexy tak jsem to rozpáral a zjístil, že dnes už dělají ty kable z hliníku, no děs. Nakonec jsem to teda vyhodil, krom toho samce, který jsem zbavil pinů a udělal to nanovo z mědi, naštěstí mám m.piny.
OBRÁZEK
OBRÁZEK
28.04.2019 (19:29:39)
VroutekB:
Hliníkový káble vod zdroje sem teda eště neviděl. Ale je pravda, že to bejvá všelicos, co o pájitelnosti slyšelo jen vzdáleně.
29.04.2019 (00:14:45)
Dr. Doktor:
Fakt hliník? To se musí 3x ohnout a konec. Ale je fakt, že UTP bývaj CCA (copper clad aluminum), poměděnej hliník. To pak když někam připájíš tak to upadne dřív, než se toho dotkneš.
29.04.2019 (14:43:47)
RayeR (web) :
Taky sem si toho zatim nevsiml. |||Urcite by to nebyl cistej hlinik ale s nakou pajeci povrchovou upravou. Ale kdyz muzou bejt reprolicny z CCA, startovaci kabely z Lidlu CCA, UTPcka CCA, tak proc by to nemohli dat i do ATX PSU... Taky sehnat neska medenej MOT je uz skoro zazrak, pokud to neni fakt stara trouba...
30.04.2019 (11:32:42)
Radiátor:
hooodně kabelů je CCA, jen je to pro laika, nebo nepozornýho téměř neroznatelný, ty datový kabely, jako UTP jsou železný (nebo jiný odpad) a poměděný. Tvrdý CCA dátek si nechá líbit víc ohybu a je měkčí než ten výše uveden. už jsem viděl i CCA šíny v rozvaděči
30.04.2019 (14:02:06)
RayeR (web) :
Jj, vim ze delaj i zelezo, tam to aspon clovek pozna snadno magnetem. Ten CCA treba zvazenim kousku urcite delky a porovnanim s medi. Nebo se to pozna pri pajeni, ten CCA ma totiz takovou blbou vlastnost, ze se ta medena vrstvicka po chvili v pajce rozpusti a pak se clovek divi, ze to nejde uz pocinovat (typicky ruzne USB kabliky)


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █     █   ███   
█ █    ██   █     
███   █ █   ███   
  █     █   █ █   
  █     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu