Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


20.05.2019 (20:05:16)
8-bit obalka (web) :
Je někde high res fotka? Vypadá že je v tom renesas (podle 14pinového konektoru), tak si to přeprogramuj. Vývojové nástroje jsou víceméně free **02

Jinak já tady mám 2 podobné displeje 256*64 s paralelní sběrnicí co jsem kdysi koupil na aukru. Sice vypadají nepoužitě, ale jsou hnusné - je to nějaký starý typ co má primitivní skladbu toho skla. "Mřížky" jsou prostě dráty a není to tak, že by byla každá nad vícero sloupci s přesahem jako u novějších VFD. Pixely jsou tím pádem trochu horiznotálně rozmazané. Možná by se to dalo poladit změnou napětí na těch sloupcových driverech, ale byl jsem zdechlý se tím zabývat tak mi tu leží v krabici **01 Kdybyste je náhodou někdo chtěli tak je střelím řekněme za litr/kus.
Tradiční jednostránkový datasheet: http://www.qscomp.cz/Pdf/GU256X64-312.pdf
Nějaké video: https://www.invidio.us/watch?v=-iUlpHyCg4c

>RayeR
Nevím zda bude vyhovovat rozlišení - nejmenší LED matice totiž mají rozteč asi 2 mm.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █     █ █   
 █    ███   █ █   
 █    █ █   █ █   
 █    ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu