Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Hlavní diskuze:


27.06.2019 (05:23:38)
VroutekB:
O patro nize mame rakovinu internetu, zde mame zjevne rakovinu soucasneho letectvi:
https://www.theregister.co.uk/2019/06/27/boeing_737_max...
27.06.2019 (15:16:06)
8-bit obalka (web) :
"triggers an exception that can't be handled and the CPU halts"
Tak to dopadá, když tyhle firmy začnou nabírat nějakou naplaveninou co si utírá prdel holýma rukama. Kód je pak rozmrdaný do milionu zdrojáků obvykle v nějakém úžasném objektovém programovacím jazyce, aby mohl být každý zdroják od jiného podčlověka. A pak se každý může divit proč trvá hledání jedné chyby už skoro rok.

Jinak tady je ještě něco k tomu předchozímu průseru, "kupodivu" Airbus je úplně stejná rakovina jako Boeing **02
http://dfens-cz.com/if-its-not-boeing-i-am-not-going/
28.06.2019 (21:24:03)
VroutekB:
Furt si myslím, že žabožroutí letadla s FBW technologí musí mít řádově menší bordel mezi vývojovými týmy, než neustále dokola obastlovaný 60 let starý design létající rakve.

Btw, zděc zajmavé video (třeba okolo 1h5min,
https://www.youtube.com/watch?v=LxIQTn_Gdsw
29.06.2019 (01:37:11)
8-bit obalka (web) :
Ono to bude cca na stejno, nebo resp. podle téhle statistiky vypadá, že je létání Boeingem marginálně bezpečnější když beru v potaz pouze modely co jsou aktuálně v provozu:
http://www.airsafe.com/events/models/rate_mod.htm
30.06.2019 (17:06:56)
toman:
Jako joo chyba v softu nepochybne je ale myslim si, ze problem je hlbsi. A to v rozmachu leteckej dopravy za nezmyselnym ucelom lietania doslova kazdeho, vsade. Este aj dnes sa najdu ludia, co si myslia, ze letiet niekam je vysadou bohaca a frezar si to nikdy nedovoli, ale to je omyl.. staci klikat urcite stranky a tam sa denne vyskytuju ponuky letov po celej europe od 1€. Teda objem cestujucich narastol od dajme tomu 1990 kedy to bolo skutocne len pre smotanku o 1000-ce krat. A piloti co? Hovno.. Myslim si, ze rovnake naplaveniny co lepili ten soft s tym lietaju. Ked sa posere pocitac, treba to vypnut a letiet manualne. A tu nastava ten problem, ked si idiot, nie pan pilot. Vypnes to a rozsekas sa este skor ako keby si 24x korigoval automatiku. **02 Proste takto je to so vsetkym, ako nahle sa to stane mainstream, dostupny pre "otupejevjaje" masy, ide to cele do prdele. Chces mat istotu? Lietaj s tymi ktori nepadli na dno a ten smotankovsky status drzia dodnes.. napr. Etihad, Emirates atd. Ale to si frezar skutocne nekupi.
2.07.2019 (14:52:40)
RayeR (web) :
Tak to je celkem znama vec, ze opravou jedne bugy se do systemu vnese nejmene jedna dalsi chyba :)

>toman
S tou jistotou opatrne, jisty mas akorat ze umres. Pristat s dnesnima letadlama bez motoru a elektroniky neni totez co pred 100 lety s nakym dvou/jednoplosnikem. Jinak beru, ze drazsi spolecnosti by se mely lepe starat o svuj letecky park, takze aspon pravdepodobnost selhani se trochu snizi.


Přezdívka:*
Heslo:*

███     █   ███   
█      ██     █   
███   █ █   ███   
█ █     █   █     
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu