Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Diskuze s obrázky:


13.07.2019 (16:43:36)
SOB's obalka :
OBRÁZEK

Co je sakra tohle ? Zap sem si na mobilu spektrální analyzér a projížděl sem generátorem frekvence v autě (mam tam aktivní 4-pásmo s DSPčkem) no a těsně kolem 8 KHz se objevilo tohle, začne to zhruba asi 50 Hz před a končí 50 Hz po, bylo to ale hodne závislý na poloze mobilu, když sem s nim uhnul o milimetr tak už to nebral (ty prázdný místa v grafu) když sem vrátil do původní polohy tak zase jo (je to poloha na místě řidiče na kterou mam nastavený všechny časový korekce)
Ještě dlužno říct, že z toho DSPčka leze v klidovam stavu šum, ten šum má hlavní složku 8 KHz, hroznej haluz, netušim co se děje, připadá mi to jak nějakej aliasing nebo něco na ten způsob, no rozhod sem se, že asi bude nejlepší tam těch 8 KHz už nepouštět, tak sem na vstup nastavil parametrickej EQ -16dB Q 50 a f 8012 Hz.
13.07.2019 (18:24:30)
Dr. Doktor:
teda nevím přesně co jsi tím popisem myslel ale "aliasing" nejspíš bude nejpravděpodobnější odpověď, možná ještě spojený s rušením (mimo slyšitelné pásmo)...
13.07.2019 (22:30:07)
SOB's obalka :
no ale kde se v tom DSPčku bere těch 8 KHz se kterejma to interferuje ?
15.07.2019 (16:58:33)
RayeR (web) :
He, dobry bordel. A jak moc je to subjektivne nahlas to piskani? Co kdyz zrusis nastaveni tech vsech svych filtru, tak to zmizi? A co to je za DSPcko, to sis neco bastlil nebo je to soucasti car audio systemu?
15.07.2019 (20:37:41)
SOB's obalka :
je to od firmy miniDSP
https://www.minidsp.com/products/car-audio-dsp/c-dsp-6x8
no suběktivně nahlas je to docela dost, ve chvíli kdy se příblížim k těm 8 KHz tak je to skoro k nevydržení, protože se to rozjede všecko, nijak víc sem s tim neexperimentoval, jedinej poznatek je, že to neslyšim já ani mobil pokud sem mimo místo řidiče.
Ten šum co z toho leze je slabej, téměr neznatelnej, ale je tam a má právě hlavní složku 8 KHz


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███     █   
█ █   █ █    ██   
███   ███   █ █   
█ █     █     █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu