Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat zprávu (se všemi případnými odpověďmi) z kategorie Hlavní diskuze:


8.10.2019 (20:36:43)
RayeR (web) :
Coreboot @Liuxdays
(na prednaskach sem nebyl, tak skoukavam ted...)
https://www.youtube.com/watch?v=3EygEpzxp2M&feature=you...
9.10.2019 (01:12:36)
8-bit obalka (web) :
Nevíš zda neexistuje někde ke Corebootu dokumentace? Nemyslím teď plevel co vylezl z nějakého automatického generátoru, ale opravdová, použitelná dokumentace jakou má třeba M$ k woknům. Na co přesně je který zdroják a která funkce, ideálně s odkazama na další literaturu o tom, jak to všechno funguje, ze které museli autoři bezpodmínečně čerpat když to psali. Já jsem totiž nějakou dobu hledal ale našel jsem lautr hovno **13

Jinak mi ale připadá, že většina linuxáků jako v tomto videu tu věc používá podobným způsobem, jako když křováci rozdělávali oheň aniž by nějak chápali co oheň vůbec je.
9.10.2019 (01:24:57)
RayeR (web) :
Myslim ze nic takoveho neni, dokumentace je proste zdrojovy kod, tak to nekde chodi, v minule praci to tak taky bylo ;)
Prednasku sem dokoukal a je to spis takove letme seznameni, ale chapu ze zevrubnejsi popis by dal klidne na celodenni skoleni...
9.10.2019 (01:26:44)
RayeR (web) :
Este si pust kdyztak tu dalsi prednaku o tuneni Thinkpadu, tady zminoval naky FullHD prevodnik nakeho Rusa... (zatim sem zkoukl jen tuto)
14.10.2019 (17:05:53)
8-bit obalka (web) :
Podívám se, dík


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   █ █   ███   
█ █   █ █   █     
███   ███   ███   
  █     █     █   
  █     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu