Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


8.10.2019 (23:30:24)
Dreit obalka :
Pořád mi běhá mráz po zádech když si vzpomenu na první práci v kalibrační laboratoři - excelovská tabulka asi s 5 listy. Kromě jednoho se všechny smazaly (záleželo co se měřilo) a ten jeden se rozkopíroval a postupně se to přejmenovávalo, co list, to výrobní číslo. Pak do všech listů znova výrobní čísla. Uložit, zavřít, zkusit znova otevřít jestli Excel necrashne (to radši dělat pravidelně po třeba 40 kusech). Myslím že jsme končili u max 130 listů s tím, že už to bylo na hranici použitelnosti a při víc listech to prostě PCčko nedalo.

List (krát počet kopií) v sobě měl hromady vzorců, linearizační tabulky a makra. Na konci listu bylo klikací tlačítko tisk. Po stisknutí se otevřel MS Word a tam se postupně začal objevovat text. Hlavička, odstavec, vyplnily se čísla, pak naskočila tabulka, další odstavec, místo pro podpis a nakonec vyskočil tiskovej dialog. Nějakou vteřinu (spíš několik) to trvalo a při kalibraci zakázky se třeba 300 kusy teploměrů s převodníky (ideálně když chtěli kalibrační list zvlášť na převodník a zvlášť na komplet) bylo fakt utrpení u toho čekat.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █   █     █ █   
███   ███   ███   
  █   █ █   █ █   
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu