Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


13.11.2019 (19:58:03)
8-bit obalka (web) :
Excely zjevně jsou některé k dispozici a některé ne. Pro tu paměť jsem to generoval ze specifikace v PDF přes ten excel. Už kvůli přiřazování pinů k pouzdru se ale vyplatí dělat v excelu součástky asi od 20 pinů nahoru, pak do příkazové řádky editoru knihoven jenom zkopíruju celý sloupec a vše se zapojí samo **01 Teď jsem ale zrovna dostal jedno pouzdro pouze v orcadu (excel se tentokrát nedá najít), tak jestli náhodou máš nainstalovanou verzi 17 nebo vyšší tak se objev na icq,. Bych tě poprosil jestli bys z toho nějak nevytáhl xy souřadnice podle názvu padu, pokud to nějak jednoduše jde. Je to nějaké hnusné, pakokotí BGA.

A jo, každý byte dá matchovat odděleně podle DQS, tak to je myslím už od DDR2. Mezi byty můžou být rozdíly klidně v palcích a bity v bytu se dají libovolně přehazovat (tady pak ta "nesystémová" zpětná anotace přijde docela vhod).

>VroutekB
Jj, akorát ono nezáleží jenom na typu toho epoxidu ale taky jak je to skelné vlákno pletené. Třeba tady je obrázek jak to nemá vypadat, ale asi je fakt že ty lepší substráty budou mít ty pramínky skelných vláken víc zplacatělé: https://bertsimonovich.files.wordpress.com/2011/01/imag...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
███    █    ███   
█      █      █   
███    █      █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu