Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


14.11.2019 (01:13:03)
8-bit obalka (web) :
No kdyby mu přišla vyložená haluz jako třeba 1 IO na platě v alobaligelitu v krabici v krabici v igelitu, nebo aspoň něco na způsob těch šíleností z RS kdy neumí počítat víc než do 5, tak neřeknu, ale to co vidím na videu je prostě normální, rozumně zabalená zásilka součástek.

Jinak krom ekovypatlanosti bych v tom viděl ještě taktiku jak prodat víc matroše. Pokud si objednáte 10 tranzistorů, z toho spotřebujete 2 a zbytek schováte zpátky do sáčku na další projekt, je řádově vyšší šance tranzistory promrdat a muset si objednat od těch polských židů další když se ekosáček z papíru mezitím rozpadne. Ale tak naštěstí z LCSC to chodí zabalené normálně a pošta je zadara při současném objednání plošňáku z JLC **01


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███     █   
█     █      ██   
███   ███   █ █   
  █     █     █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu