Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


15.11.2019 (10:56:45)
milan obalka :
Sory jako, Ale to video se mi hlásilo jako neveřejné, protože jsme ho stáhnul. tak sem to změnil, YT zase nefunguje. Sralo mne to, že prostě objednávka chodí jeden typ, dvacet kusů a po padesáti sáčcích a pak to jak debil sesypávám. fastony mi přijde sto kusů po deseti pytlíkách v pytlíku.
Pak sme to vyřešili, že prej to balí automat.
Sralo mne to neskutečně, protože je v tom bordel, když mám to samé v třikrát tolik obalech.
Jinak chodí mi klasické sáčky zatím, jinak ted sem plnou bednu sáčků nesl do místního elektrokrámu "na vem si to na součástky" Tak toho nechám, abych nějaké sáčky měl.
Jo a na moji tvorbu nekoukejte, je to úmyslně dementní. Protože udělat naučné video, nebo něco rozumného, tak se do člověka pustí tisíce lidí jak to udělal nahovno. To raděj budu za dementa, než abych jako killeroz dělal video o tom, že nevím jak funguje zenerka, abych dostal od lcsc součástky zadarmo. (ne, nezávidím mu, odmítl jsem stejnou nabídku)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █   █ █   
███   █ █   █ █   
█ █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu