Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


1.12.2019 (11:03:03)
Dragon:
OK, díky, o proximity efektu si něco načtu (princip je mi jasný, ale jakým způsobem s tím počítat v mase vinutí v trafu si načtu)
Jasný, na 100kHz bych musel klidně až k sycení 0.1T, podle materiálu a doporučení
Izolace je taky jistě problém - tedy co se týký legislativy, ale tak by bylo asi v prototypové řadě kusové zkoušení každého trafa VN testem...

P.S.- jakou je tedy vhodné ve většině případů volit proudovou hustotu mědi (neuvažujme skin-efekt a proximity-efekt - o ty to samozřejmě nadimenzuji naví) ... když uvažuji uzavřené trafo, co se nemá moc uvnitř feritu co chladit, tak je kompromis cca 2 - 3 A/mm2 ... nebo spíše k těm dvoum???

P.S.2.- Co se týká izolací: jaké vhodné používat? žlutá polypropylenová páska na malá trafa, možná na větší či planární by byla možná i kaptonová fólie... Může být?

Díky


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
  █   █ █     █   
███   ███   ███   
█       █     █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu