Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


8.12.2019 (21:50:50)
Tim:
No, už takhle se to plánuje z hlediska dělení výkonu na dva měniče (do budoucna paralelizace dvou těchto 25kW) ... nebo myslíš v rámci jednoho měniče udělat paralelně dvě trafa, které budou mít sekundáry opět paralelně?

Ohledně toho UU jádra - myšleno U jádro co nejnižší a nejhlubší? Abychom si rozuměli, když vezmu například náčrtek z následujícího odkazu... https://www.semic.cz/_obchody/semic.obchodak.net/priloh...
Tak myslíš co nejvíc zmenšit (C) a zvětšit (F) ? A nebo zvětšit (A) a zmenšit (C)?
A ohledně vinutí tedy dělený primár na obou sloupcích a sekundár také na obou sloupcích?

Ohledně EE jader - pokud by byly složené ze 4 UU jader - ano či ne? Mají přínos oproti UU, jak jsi zmínil? Zkdyž se normalizuje plocha středního sloupku?

U toroidů se právě bojím navíjecích schopností firem. Používali jsem železoprachové tlumivky a horko těžko jsme našli firmu, která nám byla schopna silné vinutí navinout k poměru průměru jádra (přesto se jednalo o 12cm jádra)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █   █ █   
███   █ █   ███   
  █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu