Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


9.12.2019 (00:23:31)
Dr. Doktor:
No v podstatě je nejlepší to rozdělit i na víc měničů **01 Když se při menším výkonu použijou fyzicky menší tranzistory, tak bývají i rychlejší a celková účinnost jde nahoru. Osobně bych chodil tak do 10-15kW na 1 modul (měnič).
U toho jádra dlouhý rozměr (C). (F) se může zvětšovat pokud jádro nestačí velikostí, ale lepší by bylo celé větší Učko. No a zachovat malou výšku vinutí (ve směru vrstev), to bych se držel tak do 1cm... Je pak lepší chlazení i omezený proximity efekt.
EE se klidně z UU složit může, ale prostě máš problém velké výšky vinutí (tlusté vinutí ve směru vrstev), když je pak vinutí taková "guča" tak se blbě chladí a má velký AC odpor. Mnohem lepší jsou ty cívky co se blíží dlouhému solenoidu... To U-jádro má výhodu, že na jedno jádro dáš dvě cívky s poloviční výškou vinutí = lepší.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █     
 █    █ █   ███   
 █    █ █     █   
 █    ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu