Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


10.12.2019 (21:58:49)
Dr. Doktor:
Jen první myšlenka co mě napadá: Proč mají TO264 tenčí nohy než 247? **02
Jinak, ty TO247 bych se nebál provozovat do nějakých 40-50A DC, při vysoké frekvenci je diskutabilní vliv skin-efektu. TO220 do těch 30-40A.
ISOTOPy se mi líbí dizajnově **04 a ta práce s nima je taky dobrá, + mají integrovanou izolační podložku... Bohužel jen za pouzdro se platí několik stovek a jak říkáš, výběr je horší.
Pokud tě zajímá "hi-tech" řešení, tak bych bral čtyřnohý TO-247-4 se SiC FETama (ať už Cree nebo kaskody od UnitedSIC) a pro větší výkony paralelizovat. Samozřejmě ne přímo, ale spínače zvlášť a nějak chytře rozdělovat proudy (i dynamicky). To se týká síťové strany měniče, co je nejlepší třeba pro tlustoproudej sekundární usměrňovač to nevím, asi záleží na konkrétní aplikaci... Ty isotopy, nebo třeba https://www.vishay.com/docs/93003/vs-150ebu04.pdf


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █   █     █     
███   ███   ███   
█ █   █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu