Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


10.12.2019 (22:09:02)
Tim:
Díky.
Co se týká zmiňovaných SiC - třeba ty od Cree čtyřnohé... zvažujem jeden design... co myslíte problémy s odrušením SiC? Je to strašák nebo na tom někdo z vás reálně něco někdy dělal a vyřešil? Pokud se bavíme o měničích okolo 10kW a aby prošel EMC normou na domácnosti... Obnáší to zcela jiný přístup oproti měničům s IGBT nebo to "není zas až tak hrozné"? Je problém s konduktivitou a vzduchem, nebo převažují problémy jen v jedné složce (do zajista komplexní problém obojího, že?)

Zprávy z obou stran jsou rozporuplné... na jedné straně EMI vyžařování, na druhé vlastní životnost technologie SiC jako takové... cena je samozřejmě daná (tu diskutovat nechci)... z další strany docela rozumná snaha, jak snížit spínací ztráty (a do jisté míry i vodivostní)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █   █       █   
███   ███    █    
  █   █ █    █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu