Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


24.12.2019 (00:04:04)
ms-boss obalka (web) :
Pánové, prosimvás, bakalářku radši nevytahujte. To jsem na to sral tak dlouho, že už mě i Jirásek přestal psát. Pak tři tejdny před odevzdáním jsem sednul do dílny, navrhnul jeden plošňák, vyrobil v zadní místnosti dílny, kde je leptačka, odzkoušel, napsal software, odladil a vyrobil druhej kus. Pak jsem vyrobil plošňák ovládání, napsal soft, odzkoušel, napsal bakalářku, mezitím chodil do práce, pak jsem si nechal část práce sežrat ransomwarem, tak jsem znovu napsal jeden z těch dvou kusů software, protože zálohy jsem samozřejmě nedělal. Pak ještě bednu, mechaniku, všechno hekticky. Proto to má všelijaký nectnosti. Na druhou stranu, zatím to nechcíplo a funguje.

Ale prosím prosím, soustřeďte se teď na tu diplomku, za ty 4 dny to z nějakých 60 stran vyrostlo na 98 a bude tam mooooc špatností, co jsem přehlíd. **02


Přezdívka:*
Heslo:*

███     █   █ █   
█      ██   █ █   
███   █ █   ███   
█ █     █     █   
███     █     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu