Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


25.12.2019 (16:30:39)
RayeR (web) :
Vsak v tom hodnoceni pise "vhodne bylo rozdeleni" a ne "vhodne by bylo", takze zadna vyhrada...

Jinak ad FEL, snad vsichni znate poucku "kdo umi, ten umi, kdo neumi, uci"... Proto me tam take nic nemotivovalo dale setrvat. A to znam par lidi, k jejichz znalostem mam velky respekt a pritom papir z FELu nemaji, presto pracuji jako uspesni vyvojari (at uz osvc nebo v male firme, kde sou realne znalosti vic nez papir, dokonce ani v nasem korpo neni papir az tak striktni podminkou).
Nicmene se Petre dobre priprav na statnice, kde tyhle fundamentalni otazky jako struktura trandu od zapsklych dedku nezridka padaji a casto na tom nekdo pohori, coz by bylo skoda. V tom ustavu je rada psychopatu, jejichz snad jedinym smyslem je srazit sebevedomi mladeho cloveka na 0, tak drzim palce at to dopadne. V btlku se urcite na barvu diplomu nikdo ptat nebude :)


Přezdívka:*
Heslo:*

███     █   ███   
  █    ██   █ █   
███   █ █   ███   
█       █     █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu