Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


24.02.2020 (23:10:52)
8-bit obalka (web) :
Asi jo, jenom pro upřesnění radši dodám hrany detekuje ten timer, po každé detekci zapíše aktuální hodnotu timeru do capture registru a vygeneruje capture interrupt. Takže není zapotřebí žádný další interrupt vstup. Po uplynutí 5 ms čekej ještě na jeden další capture interrupt abys změřil celý počet period. Nejlepší bude v capture interruptu programově testovat zda těch 5 ms už uběhlo nebo ne. Takže T0 sis poznamenal v prvním interruptu, pak jsi inkrementoval registr s počtem period (třeba n) a teď máš v capture registru T1. Výsledná frekvence je Ftmr * n / (T1 - T0).

Počítat náběžnou i sestupnou hranu ti nijak nepomůže ani kdyby byla střída přesně 50 %. Přesnost této metody nezáleží na měřené frekvenci.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █   █ █   
███   ███   █ █   
█     █     █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu