Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


24.02.2020 (23:11:06)
VroutekB:
Nejsem si jistej, jestli by to nepomohlo, podle mě ne, protože jediný, čeho tím dosáhneš, je efektivně zdvojnásobení měřenýho kmitočtu.
A stejně ti tahle metoda měření je na hovno, protože na každej měřenej vstup kmitočtu potřebuješ jeden dedikovanej ETR vstup (počítání period) a jeden (klidně společnej) timer na input capture pro měření času první a poslední hranu v hradlovacím intervalu.
Takže pokud nepotřebuješ měřit 8 vstupů naráz, tak si tam klidně zvenku dej na ETR externí 8:1 multiplexer, nebo 4:2, pokud máš dva ETR vstupy a chceš měřit aspoň po dvojicích současně.

CPLD velký je co? 240 LE stojí asi 30 korun (stovku od oficiálního distributora), 570 LE stojí asi 60 korun (nebo 130 kroun od oficiálního, v kusovce).
Hrubý odhad náročnosti je 500+ LE. Do toho většího CPLD by se to vešlo, tak akorát.
Ale záleží velmi na specifikách toho, co by to CPLD přesně mělo dělat.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███     █   
█ █     █    ██   
███    █    █ █   
  █    █      █   
███    █      █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu