Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


27.02.2020 (14:01:38)
Tim:
No, pokusím se to zpřesnit...
1) Ano, OVCIII bude pouze na straně "sítě" a u všech neizolovaných částí.
2) Dle normy, při aplikaci galvanické izolace se základní izolací se kategorie impulsního přepětí o jeden řád snižuje (z 6kV na 4kv)
3) Dle dalších požadavků norem nutně potřebuji na stejnosměrném výstupu 2,5kV max.

--> Tedy:
Varianta1: Buď v prvním měniči (který nenavrhuji) se zajistí snížení z OVCIII na OVCII. Pak já budu mít na vstupu mého DC/DC měniče 4kV a galvanickou izolací - trafem se základní izolací- udělám 2,5kV. Varistory dám jen pro ochranu zařízení jako datového (a pro měření EMC odolnosti)

Varianta1: První AC/DC měnič nezajistí snížení na 4kV a budu mít tedy 6kV na vstupu mého DC/DC měniče... Pak musím jedno snížení zajistit vhodnou SPD ochranou a druhou trafem.... (ano, případně dvojitou izolací trafa a dvojnásobným zkušebním napětím)

Čili, zpět k mému prvnímu dotazu - můj dotaz byl pouze právě na dimenzování varistorů dle normy, aby to papírově bylo klasifikováno jako snížení o jednu úroveň (kouknu do té, co jsi poslal v pondělí, teď nemám přístup k normám)

Díky


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █ █   
███   ███   █ █   
█     █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu