Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


10.03.2020 (14:35:48)
Peca303 (web) :
Jak říká VroutekB, u nás je bohužel zvykem, že ve vedení různých státních organizací sedí nekompetentní lidi, kteří se tam dostali jen díky stranické knížce nebo tomu, že lezli do prdele těm správným. Tito lidi mají většinou snahu po sobě nechat nějaký "pomník". No a vedení ČRo si jako pomník vybralo DAB, které se teď používá jako záminka pro rušení AM vysílání, které je "nemoderní".

Samozřejmě je jen otázka času, kdy to opravdu vypnou. Lampové vysílače se dají nahradit levnější technologií, ale ty stožáry mají taky nějakou životnost a do jejich obnovy už nikdo peníze dávat nebude. Budeme rádi, když nám zbudou ty Impulsy a Dechovky, které využívají daleko míň nákladné technologie.

Aby si ty stožáry vzal nějaký spolek, to moc reálně nevidím. Náklady na údržbu budou tak velké, že to z nějaké dobročinnosti nikdo neutáhne.

Jinak pro provozování krystalky není podmínkou, aby měl člověk za barákem 750kW vysílač.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █     █     █   
███   ███   ███   
  █     █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu