Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


12.03.2020 (07:24:51)
antibalda obalka (web) :
1.) Přestaň mě tu nazývat jako lháře. Nebaví mě to.
2.) Profinet jsem uvedl jako PŘÍKLAD, nikoliv že je to na profinet cílené.
3.) Na názor Wiznetu jsem se Vás nikoho neptal. Nevím proč to tu pořád rozebíráte.
4.) Pokud použiji STM32F107RC (nejlevnější procesor s ETH), vyjde mě na cca 3 dolary/ks. Když použiji STM32F103C8 + Wiznet, vyjde mě to na cca 2 dolary, takže mi tu netvrď, že mi to neušetří cenu. Navíc existuje W6100, který je levnější než W5500. STM32F103 jsem také jen střelil, protože je to nejpoužívanější procesor. F0 by podle mě byla ještě levnější.
5.) Siemens (PLC) mít SD karty nemusí. Konfigurace je uložena ve vnitřní paměti. Frekvenční měniče (tedy kontrolní jednotka) od Siemensu má vždy "SD" kartu (není to SD, ale něco jejich), kde je uloženo aktuální nastavení motorů, které to řídí a licence. Komunikační nastavení tam není.

A pokud bych ETH rozuměl, vůbec bych se tu neptal, což vím, že byla chyba. Více bych to tu už nerozebíral, protože někdo má svojí hlavu a přes to nejede vlak.
Ale i tak díky, zkušenost je zkušenosti.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █ █   █ █   
███   ███   █ █   
  █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu