Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


24.03.2020 (22:36:56)
8-bit obalka (web) :
Aha, tak ta věc zřejmě měří A/B signály analogově a rozlišení dopočítává na 16 bitů, asi to tak mají hlavně kvůli stabilitě regulační smyčky servozesilovače. Problém ale je že to pak převodník nemusí stíhat pulzovat A/B výstupem, takže by se muselo vybrat nižší rozlišení.

Mimochodem, nemáte někdo na prodej nějaké zbytečné (malé 200-400W) servo nebo jenom samotný enkodér? Kurva pokaždé když se mi něco povedlo někde levně koupit mi to dojebala pošta. Posledně jsem si urval 2 nějaká sanya na CNC fóru, větší a menší, no a z toho menšího kvůli kterému jsem je kupoval se mi vysypaly střepy. Kódovací disk na sračku, stacionární masky ještě většina zbyla. Popř. neuměli byste někdo ten disk okopírovat (někdo kdo peče polovodiče)?


Přezdívka:*
Heslo:*

  █   ███   ███   
 ██     █     █   
█ █    █    ███   
  █    █      █   
  █    █    ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu