Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


25.03.2020 (16:36:11)
RayeR (web) :
No a co by sis jako predstavoval? Rada ISA zarizeni funguje tak, ze sdili v IO prostoru nejaky mensi rozsah portu, treba 178-17Fh kde mas primo namapovane registry ktere neco ovladaji. Pokud tech registru potrebujes vic, tak se to resi tak, ze sdilis 2 registry, jeden pro index a druhy pro data a tim index registrem selektujes treba 1 z 256 vnitrnich registru, tak abys zbytecne nezasiral velky rozsah IO prostoru. ISA zarizeni s podporou PnP si umi ten IO rozsah ve spolupraci s enumeracni funkci PnP BIOSu nakonfigurovat tak, aby lezel nekde ve volne oblasti kde neni konfliktni s jinymi zarizenimi. Ale toto implementovat je kapanek vomrt, takze pro zacatek je jednodussi DIP switch, kde si nacvakas IO base rucne :)
No a pokud chces that vic dat, tak se to prave resi tim oknem v pametovym prostoru, jako treba u VGA, proste misto IO cyklu dekodujes MRD/MWR...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █     
███   █ █   ███   
█     █ █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu