Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


5.04.2020 (18:16:09)
VroutekB:
Popravdě sem si celkem oblíbil provedení zdrojákového editoru v Eclipech (SW4STM32, openstm32.org), ale to je po pravdě všecko, co se mi tam asi tak líbí. Neumí live watch, otřesný interface pro debug register-level záležitostí a je to v javě, takže to hltá ramku po kýblech a je to stabilní asi jako nitroglycerin. Když něco přestane fungovat, nejlepší je kompletní wipe a reinstall. Zakládání projektu z nuly totální humáč. Když nevíš kam co kliknout, tak to neuděláš.
Takže jo, pro začátečníka ten Keil má jistě něco do sebe. Ten se prostě nainstaluje a ono to prostě funguje. Až se naučíš to podstatný, můžeš si to pak psát v čem chceš. Ale není nad to, debugovat kód v procesoru a současně s tím i nějaké úžasné barvama hýřící IDE.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█       █   █ █   
███    █    █ █   
  █    █    █ █   
███    █    ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu