Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


14.04.2020 (20:50:36)
VroutekB:
Ale jakou hromadu vývoje zas... to o co se teraz snažíš je možná eště větší cesta do pekla, než to rozchodit tak jak to bylo původně. Jestli na tom cncforu maji pravdu a stačí tam jen poslat hentamtěch pár bajtů aby to vyprdlo pozici i komutační signály, tak bych to aspoň zkusil.
Pokud to chceš obcházet, tak místo rozchození (imho poměrně jednoduché komunikace) budeš muset: omrdat enkodéry, abys z nic hvytáhl čisté ABZ, udělat plošáky s diferenciálníma budičema, navrhnout na to desky, dodělat tam procesomrem generované komutační signály, vyřešit zálohování, nabíjení a vybíjení zálohovací baterky, kompletní vestavbu do ramene... kurde, to mě nyní přijde jako podstatně víc práce, než to zkusit rozchodit v původním provedení **13


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █     █ █   
███   ███   ███   
█ █     █   █ █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu