Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


15.04.2020 (04:19:35)
8-bit obalka (web) :
No jenže pokud by chtěl použít původní, nedoprasené, enkodéry, nepotřebuje timer s kvadraturním vstupem ale musí pomocí 5 "UARTů" rozebrat ty zprávy a pak podle rozdílu poloh kvadraturní pulzy generovat. Zkrátka převést tu věc na normální enkodér. UART periferie v mikroprocesorech je ale nepoužitelná protože ve zprávě jde 70 bitů po sobě. Pokud ale předpokládám, že zprávy ze všech 5 enkodérů budou mít stejné časování (jakože asi jo pač psali že servodriver musí napřed poslat požadavek), vejde se zapojení asi do 10 klopáků společných a pak cca dalších 10 pro každý kanál (podle toho, jaké rozlišení chce zachovat vs. počet platných bitů které má garantováno že dostane). Takže to vidím na 9572, max. 2/3 95144 kdyby teda k něčemu chtěl těch 16 b na otáčku **01 Jo a jinak vyserte se na VHDL, stáhněte xilinx 10.1 a pište to v ABELu **02

Ještě když tak nad tím uvažuju, MOŽNÁ by se na to dal znásilnit i procesor - podmínkou je DMA co se dá clokovat těma 1,024 MHz a rychlé interrupty na generování kvadraturních pulzů.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
█     █ █   █ █   
███   ███   ███   
█ █     █   █ █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu