Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


15.04.2020 (14:04:27)
SOB's obalka :
no, aby teda bylo jasno, když už se do toho pouštět, tak aby to mělo smysl, tak to musí fungovat takto:
https://2i.cz/images/2020/04/15/IMAG1804.jpg
VroutekBox bude generovat komutační a kvadraturní signály přímo pro servo driver (tady se bojim, že bude největší problém, zase to všechno naladit a vyvinout aby to fungovalo) a dál mi bude po CANu třeba posílat aktuální polohu, kterou vyčte z enkodéru i po vypnutí, já tu aktuální polohu vemu, porovnám s žádanou a podle toho vyšlu impulzy do servodriveru aby tu polohu realizoval (to, jestli jí realizuje správně je už věc jeho PID regulátorů, ale to už mě tolik nesere, to totiž nezpůsobí kumulaci chyby)
Existuje ještě poloviční řešení a sice, že kvadraturní a komutační signály si budu získávat tak, jak to dělám teď, s tim, že VroutekBox mi bude jen vyčítat z enkodéru tu aktuální polohu, to se mi ale vubec nelíbí, protože to je snad nejsložitější a nejzbytečnější varianta, když totiž ten svůj převodník budu mít stejně trvale pod napětím, tak si rovnou tu aktuální polohu můžu pamatovat pomocí něj


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   ███   
█     █ █   █     
███   ███   ███   
  █     █   █ █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu