Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


19.04.2020 (18:21:58)
toman:
V lacnej komercii sa to robi takto, akurat trafo je vynechane. Feritova tycinka je omotana par zavitmi izolovaneho dratu. A cele je to obtocene pasovinou ktora ide uz na vystupnu svorku horuku. Blokuju to tie modre keramiky. Napajane to bude podobne ako ma bkralik, nejaky zdroj a iskrisko normalne na plosaku.

Co sa elektrody tyka, je to jedno aj ked vsade citas, ze to mas pred samotnym varenim prepolovanim roztavit do gulicky. Zbytocne, nemusis z toho robit hrot, iba zhruba naostrit a varit. Samo sa to zagulati kolko treba a dobre. To je myslene na cisty W ktory u nas zozenies. Inak sa da hlinik varit aj WL15 WL20, s ktorym sa rovnako dobre zvara aj na DC-. A teraz niekedy vzniklo cosi nove na hlinik, tusim tri-mix ale u nas nezozenies. **20


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
  █     █   █ █   
 █    ███   ███   
 █    █       █   
 █    ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu