Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


22.04.2020 (19:40:50)
VroutekB:
Píčovina je přesný výraz. Já se rád vyjadřuji přesně. **37
Když umíš navrhovat transformátory a máš na to vzorce, tak na co se tu ptáš? Myslíš si, že ta matematika najednou přestane platit, když se tomu EE jádru zkrátí sloupek? **13
Rozptyl závisí na geometrii vinutí (na vzájemné poloze pri-sec), to jistě taky víš. Takže ano, prokládání vinutí mezi sebou po částech sníží rozptyl a v planáru taky hezky zvedne parazitní kapacitu, neb jsou ty vinutí hezky placaté a ten sklolaminát má značné epsilon_r, v porovnání se vzduchem.
Šak si klidně hraj s planárem, ale udělej to jako normální planár, ne jako hamburgr z mekáče. Kus 4/6v desky od číňana neni zas tak drahej aby sis to vyzkošuel.
A jestli to má bejt na síťovej zdroj, tak to radši ani nedělej, protože se ti nejspíš nepovede dodržet izolační pevnost a vzdálenosti. Nezapomínej, že ferit je vodič, i když někdy dost blbej.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █     █     █   
███   ███    █    
  █     █    █    
  █   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu