Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


26.04.2020 (11:25:20)
VroutekB:
Tak hlavně si dej bacha na to, jaký stackup mají ty desky. U 4v desek máš vnější dvě vrstvy vždy velmi blízko u sebe (0.1 - 0.2mm). U 6v desek se používají dva různý stackupy, tuším číňan používá ten pro 2 napájecí a 4 signálový vrstvy, pragoboard zas tuším dělá 3 dvojice (3 signálový 3 napájecí). U té číny nevím, 6v desky sem nedělal, zatim sem takovou potřebu BGA a šíleností neměl.
V progoboardu ti klidně upečou libovolnej stackup s libovolně tlustou mědí dle potřeby, ale připrav se na to, že to něco bude stát. Planární trafa jsou prostě v kusovce drahý nesmysl, který nic zajmavýho nepřinese.
A co se týká izolace, tak viz materiálový datasheet výrobce. Podle mě planár není vhodný na síťovej zdroj, nesplníš izol. pevnost a/nebo potřebný izol. vzdálenosti. Bys musel to vinutí utopit třeba kompletně do vnitřních vrstev.
A pokud ti jde o to, že máš málo místa na výšku, tak jsou dostupná plochá jádra pro vinutí (tuším EF?), nebo varianty koster, který třeba lze i zasadit do výřezu v desce.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █     █   █ █   
███    █    ███   
  █    █      █   
  █    █    ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu