Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


28.04.2020 (12:06:26)
VroutekB:
https://i.imgur.com/8WGEk3w.png
No jo fakt, tyvole tak to je luxusní kus hovna. **02

No, vlastní řešení. Co prostě VCO s varikapem a něčim si vygenerovat MPX? (stereokodér je easy, na RDS bych se vyto...) Jak za starých časů, viz pira.cz

Nedá se náhodou nějakej slušnej modulátor/exciter koupit z ebay, jako hotová škatule do racku? (nejpíš jo, ale ty ceny sou ne příliš chutný).

Vlastní řešení lepšího HW s tím SDR by zas nemuselo bejt tak zle drahý, ale záleží o co ti jde. Já se momentálně učím s FPGA, takže si vyzkoušet SDR vysílač by mohla být dobrá zábava. Což mi připomíná, že tu mám HackRF One, který má i vysílací stranu. Zbytek si uděláš přes GNUradio.

A taky tu mám tuhle věc: https://i.imgur.com/yEZJ8HJ.jpg
Pro případy nouze velmi jednodušé řešení, jak dělat brajgl v éteru. **02 Jinak je v tom taky ta BH1415F a pěkně ošklivej koncák. Kdyby mi chlapcí vod formule neuzurpovali můj útlumák ke spektráku, tak sem to moh pro srandu králikům změřit, eště sem to ani nezapínal. **03


Přezdívka:*
Heslo:*

███     █   ███   
█      ██   █     
███   █ █   ███   
█ █     █     █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu