Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


5.05.2020 (10:55:19)
ms-boss obalka (web) :
No jak asi. DMAčko sere obsah kruhovýho bufferu na nějakej jeden výstupní pin a ten soft do toho láduje takový data, aby z toho lezlo FM. Pravděpodobně na rádiu chytáš až několikátou harmonickou toho bordelu.

NIcméně já tu někde mám takovou kravinu s jednou MH74S04 zapojenou jako kruhovej oscilátor, která má v napájení zapojenej proudovej zdroj. Do toho proudovýho zdroje se vede jak ladicí napětí z mnohaotáčkovýho poťáku, tak i audio. Překvapivě to moc nechrchlá. Je ale pravda, že to kmitá někde okolo 30 MHz, takže se zase chytá asi 3. harmonická. Zajímavý je, že to STTL není nejrychlejší na 5V, jak by se očekávalo, ale někde okolo 6V. Pak už rychlost nestoupá, jen to víc a víc topí. Nad 7V to už hřeje jako kráva a zase tomu začne klesat rychlost...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █       █   
███   ███   ███   
█     █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu