Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


7.05.2020 (19:49:25)
8-bit obalka (web) :
8-bit brblá protože většina open source plevelu prostě nefunguje **02 Třeba včera jsem potřeboval naprogramovat nějaká AVRka do zastaralého projektu a zjistil jsem, že se mi nějak dojebal avrdude, prý chyba 0xC000007B. Nepomohlo vůbec nic a nakonec jsem to naprogramoval ze druhého PC. Pravděpodobně se to rozjebalo asi 2 měsíce zpátky s instalací libusb driveru (další odporný, polofunkční plevel) pro RTL-SDR rádio.

> "prostě si doprogramuj funkce co ti tam chybí"
To by bylo řešení pouze kdyby většina open source softwaru nebyla zkurvený bloatware a zdrojáky nepřipomínaly tečkovy zápisky. Na to, co by normální člověk popsal 100 řádky kódu, použijí různé open source transky 20 souborů o tisících řádků. Nikdo tyto sračky nebude luštit, a i kdyby, tak než byste něco použitelného přidali (a nebo odstranili něco co vás sere), vyjdou mezitím 4 nové verze které opravujou zásadní chyby, např. že to padá. Viz taky
https://digdeeper.neocities.org/ghost/freetardism.html


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █     █     █   
███   ███   ███   
  █     █     █   
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu