Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


1.06.2020 (16:33:26)
RayeR (web) :
Nam teda na skoleni rikali, ze novy AD je optimalizovany na DirectX kvuli lepsi dostupnosti levnejsich hernich karet proti tem profesionalnim, takze naky Quadro s vysokym vykonem v OpenGL ti bude v Altiu k nicemu, ale pokud na tom PC pojede i Solid, tak se tim snad nic nezkazi.
Starsi verze AD mely na vyber SW GDI renderer (neumel treba pruhlednosti, ale mohl byt na starsich PC rychlejsi a taky pouzitelna volba ve virtualu) a ten DX akcelerovany, AD20 uz nema podporu GDI ani pro schematic editor, vse jen akcelerovane. A treba ta experiementalni 3D akcelerace ve VirtualBoxu je porad tak na picu, ze tam AD s DX provozovat nejde.

Jinak me pride ta lenost spis tak nejak obecne v odezve ruznych akci v menu i samotny start AD, treba AD10 mi ze SSD najela za naky 2-3s tak AD20 na pracovnim SSD nabiha snad pul minuty, postim a jdu si naproti do kuchynky pro kafe :) Ted me ceka sic mensi, ale nahustenejsi deska, asi 6 vrstev to bude, tak uvidim jak to pofrci...

>Dr. ps Unreal od Future Crew :)


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█       █   █     
███   ███   ███   
  █     █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu