Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


2.06.2020 (15:42:09)
RayeR (web) :
Mate asi velky frustrace z opensource/openhw, ze to cpete i do vlakna/k produktu, ktery s tim nijak nesouvisi... :)

Nekdy od verze AD18 byla velka cast programu prepsana kvuli multithreadovosti, pribyl novy DX renderer, take uz je od te doby pouze 64-bitova verze, takze tam nekde bude ten vykonostni zlom, bohuzel ne uplne k dobremu. Zas je treba rict, ze se na to nabaluje neustale hromada novych funkci (rada z nich uzitecnych a vyrazne urychlujicich design proti treba jinym jednodussim navrhovym programum - komu staci eagle, tak at si ho pouziva) a ze takovy SW se strava extremne komplexni (mozna srovnatelny treba se slozitosti OS) a udrzet v tom nejaky prehled je cimdal horsi. Pochybuju, ze nekdo z nas ma zkusenosti se spravou tak obrovskyho SW projektu. A kupodivu to nepisou Indove, vyvojova centra maji v USA (core), Holandsku, Kijeve a Sanghaji. Pred par lety mel vyvojovy tym jen par desitek lidi, naposled sem videl ze neco pres stovku, takze si nemyslim, ze by je z tech tucnejch zisku za licence nemohli dobre platit, ostatne muzete zkusit poslat CV, treba nakeho schopneho programatora radi prijmou :)

Jeste naka poznamka k narokum na GPU:
The key parameter of a Graphical Processing Unit (GPU) for higher performance in Altium Designer is its processing power, in terms of floating point operations per second (FLOPS). It is not recommended to use GPUs with a performance lower than 700 GFLOPS. Above this level, performance grows proportionally. By way of example, one of the recommended graphics cards - the Radeon RX 470 - posesses a GPU whose performance is 3793 GFLOPS.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   █ █   █ █   
  █   █ █   █ █   
███   ███   ███   
  █     █     █   
███     █     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu