Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


10.06.2020 (01:18:11)
rayer (web) :
Sem chtel nejlip aby se ten obrys desky aplikoval automaticky pri vlozeni takove soucastky. Uz sem to poresil, chce to mit pred vlozenim soucastek do noveho pcb fajlu mit spravne nadefinovane-existujici mech vrsrvy spravnych typu a stejne jako v pcb knihovne, aby se to namecovalo. Takze v knihovne mam mech1 typu board a v pcbcku udelam taky mech1 typu board. Pak se ale este musi rucne vybrat ten polygon a pouzit ho k define board shape from selected. Trochu otravne je, ze yen polygon nejde vybrat jednoduse kliknutim ani select all on layervale musim odevrit sch list panel a tam si to vytridit a vybrat.
Vroutek-mas pravdu, ja sem ty kapky nikde nepouzival, ale napadlo me, ze obecne hladke veci sou pro vf/ odrazy lepsi, pod. Jako krive hladke cesty misto lomenych,...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   █ █   
█       █   █ █   
███   ███   ███   
█ █     █     █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu