Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


29.09.2020 (15:41:12)
MrSlehofer obalka :
Ano, ve videu to není moc dobře vidět, jsou tam optozávory pro otáčky, vnější pás, a pro výběr barevný složky, 2 vnitřní pásy klasicky binární přímo pro řízení multiplexu. Signál otáček jde do fázovýho komparátoru "XORu" společně s oddělenou vertikální synchronizací nataženou na zhruba 50% střídu, z XORu leze přímo PWM, který přes spínací transistor reguluje otáčky motoru. Je to primitivní bastl, takže tomu člověk musí při startu pomoct aby se to uzamklo na snímkovou frekvenci a i tak to kolem ní trochu lítá, což bylo obzvlášť patrný při půlsnímkový sekvenční barvě.
Jak jsem psal, mám v plánu udělat PLLko s 4046 co bude generovat 3 fáze přímo pro synchron třeba právě z HDD, což by mělo zajistit podstatně lepší synchronizaci a v kombinaci s větším kolem snad i umožnit koukatelné implementace více barev na snímek (půl, čtvrt i více snímkových sekvenčních barev).


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █     █   
 █    ███   ███   
 █    █ █     █   
 █    ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu