Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


10.10.2020 (09:38:32)
Dr. Doktor:
Tim:
Pěkný zdrojíky, sice stojí dost, ale člověk nikdy neví co má u takové věci čekat - mohlo to být klidně horší.
Izolace: To je sice hezký, že má 38kV/mm, PVC má taky 20kV/mm, ale žíly v silovým kabelu mezi sebou mají tak 3 milimetry izolace. Tam půjde o to, kdyby tam byl nějakej defekt (prasklina, bublina), aby to furt bylo v pohodě.
Souhlasné proudy: Kapacita těch VN stran vůči sobě vadit nebude, ani by tolik nevadila kapacita vůči napájecím větvím NN stran, ale pokud tam vede signál (což asi jo, jak jinak by se řídily ty šváby na krajích), tak bych se trochu bál. Pokud vyjdou vrstvy, snažil by se to odstínit ještě jednou vrstvou země.
Pak jsem měl ještě na mysli napájení primárních stran oddělovacích zdrojů. Pokud je jejich napájení taženo zvlášť od řídicí země, tak asi OK, i když tam pořád existuje magnetická vazba. Pokud jsou zemněný do stejné země jako zbytek řídicích obvodů, tak na ní můžou vytvářet celkem slušný špice. Pozor i na vazbu přes blokovací kondenzátory. Spousta lidí udělá oddělený země, pak to ale zablokujou do stejné napájecí větve, čímž si ty země zpátky střídavě svážou.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █   █ █     █   
███   █ █   ███   
  █   █ █   █     
  █   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu