Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


24.01.2021 (09:32:32)
Peca303 (web) :
Jediný důvod, proč stavět tu mou verzi, je v případě dvojitého zdroje ten, když máme k dispozici trafo s jen jedním pomocným vinutím. Bylo by tedy potřeba zmenšit zesílení toho tranzistoru u operáku a zmenšit jeho vnitřní odpor, aby se brum ze vstupu co nejméně přenášel na gate mosfetu. Taky by pomohlo současně zvětšit ten odpor mezi gate a drainem. Možná to přece jen zkusím postavit.

Rayer: napájení bateriových rádií, měření elek, formování elytů, bastlení s elkami, na to všechno by to bylo potřeba. Taky mě láká zkusit napájet universální rádia ss proudem, jak se to bude chovat. Tesla sice dělala regulovatelné zdroje, ale ty nemají proudové omezení. I ten nejsložitější zdroj s šesti EL34, větrákem a hmotností asi 60 kg má jako proudovou ochranu jen tavnou pojistku.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █     █   █ █   
 █     █    █ █   
 █     █    █ █   
 █     █    ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu