Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


27.01.2021 (18:04:02)
ChaoticNeutralCzech obalka :
>Arambajk: (8 vláken), baňka jde vytáhnout po ohřátí patice
Gratuluju, že se pouštíte do těch s vlákny - mě vždy při pokusu je otevřít puklo to tenoučké sklo. A mají se při takové konstrukci vůbec jak chladit? (To je u <0.5 W/vlákno asi jedno, ale šestinásobný výkon bych jim nedával.) Osobně na nějakou "retro" estetiku kašlu, mám radši něco, co mi při přímém pohledu nespálí oči.

>RayeR: ve vyrobe to spatne nakontaktujou
Už jsem jich měl v rukou asi 50 a nikdy jem se s tímto problémem nesetkal, ty dráty skřípnuté mezi závit a plast fungují dobře (mluvím o plastových s polokulatou "bání"). Jednou se stalo, že špatný kontakt dělal 2pinový DIN konektor mezi zdrojem a LED deskou, jinak jsou to ze 70 % přerušené SMD čipy, které prostě vyzkratuji - pak doufám, že si s tím regulace (lineární nebo měničová) s bočníkem poradí, kdyžtak se dá zvýšit jeho odpor. Těm s kapacitním omezovačem pak jde snížit hodnota kondu nebo přidat jiný v sérii. Na to, jak primitivní to je oprava, fungují některé už přes rok skvěle. No a přidat/vyměnit kond dovnitř půjde, E27 s polokulatou "bání" obvykle mívají dost místa v patici i kolem obvodu. Jenom se to pak musí zalepit vlastním silikonem...


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █   █ █     █   
███   ███    █    
█ █     █    █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu