Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


1.02.2021 (01:05:24)
8-bit obalka (web) :
Přesně tak, lupa na brouky, viz
https://invidious.snopyta.org/watch?v=a3o0EWHEH08 **02
>ms-boss, bkralik
Prostě řekněme, že se dojebaná Kudlanka válela někde ve skladu a sedal na ni prach, protože "přes ten krám nebylo nic vidět". Za kolik byla vysvobozena vám ani nebudu říkat, nebo bych vás všechny nasral **02
Byla tam urvaná plastová oska revolveru s objektivy (utočeno na soustruhu ze železa a vlepeno epoxydem) a ztěřelý a rozpadlý gumový doraz co drží objektivy v optické ose. Plus nějaké další plasty co jsem buď taky zalepil nebo se na ně vybodl a nechal tak pokud to bylo na místě kde to nevadilo. A ještě jsem zpravoval světla ve kterých byly nějaké předpotopní bílé ledky co jich 1/4 nesvítila a další 1/4 blikala. Zjistil jsem, že 5mm ledky s nějakým aspoň trochu lepším CRI je docela problém koupit. Nakonec jsem sehnal od nějakého čmouda z fleabeje.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █     █     █   
███   ███    █    
  █   █      █    
  █   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu