Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


3.02.2021 (18:04:22)
VroutekB:
Co je zas jaký T6? Na tom schematu je všehovšudy označenej jen tranzistor T1. Žádný T6 nevidim.

Jestli si u toho přepínače objevil jen tenhle hazardní stav, pak ti to moc asi nepálí. Přepínače maji i jiný vady, než jen že něco nesepne. Až se ti přivařej kontakty - jakože to v tom tvým zapojení nastane poměrně snadno, když pomaleji přepneš a jeden nabitej kond ti práskne do druhýho polovybitýho a dostane se ti pak 550V na 400V elyt - tak si to povíme. Takhle se to prostě nedělá. Ostatně, manuální přepínač tam nemá co dělat. Pokud chceš něco přepínat, dej tam relé a ovládej ho z komparátoru napětím z výstupu. Už jen proto, že tim omezíš max. výkonovou ztrátu na tranzistorech.

Do SOA BUX41 se to vejde asi dost těžko, to je tranzistor s Uce sotva 200V V. **19

Komunistické nebo jiné trafo, řikám ti, že těch 6,3V pro napájení operáků bude nejspíš málo. Jak to ověřit, jsem ti už psal. Můžeš sem dát výpočet pro kontrolu.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█       █     █   
███   ███   ███   
  █   █     █     
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu