Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


4.02.2021 (09:20:38)
Peca303 (web) :
Nevím, jestli by šlo automatické přepínání skloubit s tím větším výstupním proudem při nižším napětí, leda že bych se ho vzdal, ale to se mi zase příliš nechce, nechci mít na stole dva zdroje. U všech silových přepínačů prochází proud nulou, takže by to zase ty voblouky tak dramaticky tahat nemuselo. Udělám crash test s přepnutím pod zátěží a uvidím, možná je to fakt píčovina. Na druhou stranu není to tovární výrobek pro BFU, předpokládá se trochu inteligentní obsluha. A všechny 90s kids vždycky tyhle přepínače na něčem chtěly mít.

Někteří výrobci u těch BUX nějaké DC omezení specifikujou, ale bylo by to opravdu na hraně i u první verze zdroje. Co třeba tenhle? https://www.tme.eu/cz/details/stw11nk100z Bude se muset samozřejmě přehodnotit napájecí napětí operáku, na druhou stranu by se mohl vypustit emitorový odpor a budicí tranzistor (nevím teda, jestli samotný operák dokáže s tím tranzistorem cvičit nebo bude potřeba gate driver).


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
  █   █ █   █ █   
███   █ █   ███   
  █   █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu