Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


5.02.2021 (10:20:01)
VroutekB:
Je fajn, že to víš, ale k čemu ti to bude a komu tim prospěješ, když vědomě si timhle zkomplikuješ design, protože budeš potřebovat mnohem víc budícího výkonu (U i I) aby to v tomhle režimu fungovalo?
Nejvýhodnější je rozhodně pentodovej provoz se sníženým Ug2, kdy je menší -Ug1 pro cutoff (tu lampu je potřeba umět zavřít do prakticky nulovýho Ia) a logicky i menší ztráta na g2, nemluvě o tom, že Ig1 bude prakticky nula.
Nevýhoda sníženýho Ug2 je, že lampou neproteče tak velkej proud, což je ti stejně buřt, protože mnohem dřív narazíš na limit max. anodový ztráty. **13
Navíc, v pentodovým režimu je ta flaška velmi blízko chováním ideálního zdroje proudu, takže se už sama chová jako stabilizátor a zdroj má pak celkově lepší PSRR. (a to platí výrazně halvně pro celoflaškový zdroje, kde se ta koncovka krmí úbytkem na odporu mezi a-g.)


Přezdívka:*
Heslo:*

███     █   ███   
  █    ██   █ █   
███   █ █   ███   
  █     █   █ █   
███     █   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu