Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


5.02.2021 (10:50:11)
VroutekB:
Proč ten kmitočet hádáš a odhaduješ? Změř indukčnost motoru a vypočítej, kolik kmitočtu je třeba. Uvidíš, že se nejspíš dostaneš na těch pár kHz, ale potom z hlediska praktičnosti je nejlepší to zvednout na 15-20 kHz, protože poslouchat to kvílení nemá nikdo náladu.

Jo, to beru, ale vskutku sem to nikdy nikde neviděl použité. **18 V každým případě, je mnohem pravděpodobnější, že ti vtom obvodu odejdou tranzistory, než že by uhnil časovací kondík. 494 neumí pulse-by-pulse rychlej proudovej limit, můžeš jedině zaregulovat na střední hodnotu toho proudu - pokud to přezapojíš, jak sem ti doporučil. Ale ani tak nemáš vyhráno, protože když nastane tvrdej šlus, tak to nejspíš zdechne stejně, protože nebudeš mít žádnou indukčnost, na který bys ten proud zareguloval. Tudíž bys musel přidat na výstup aspoň nějakou min. indukčnost. A to už se zas dostáváš do rovnáků na ohejbáky a v podstatě k závěru, že 494 na tohle moc není vhodná.


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   █ █   
█ █   █ █   █ █   
███   █ █   ███   
  █   █ █     █   
  █   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu