Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


10.02.2021 (11:41:23)
loučák:
antibalda -> vzhledem ke stáří odhaduju účinnost jako klasická uhelka z té doby, tj 28-31 %, možná díky snažší manipulaci s palivem a absenci mlýnů bude trochu nižší vlastní spotřeba, takže srovnatelný s naftovým motorem. Ovšem bavíme se o účinnosti na průchodnkách blokového transformátoru, přenos a distribuce jsou další ztráty, že.
Líbilo se mi jak se všichni dušovali, že za rozpojení severu a jihu a pokes fkrekvence o 0,25Hz z 8 ledna nemůže rozmach živelných zdrojů a odstavování uhelek, ale hloupá Rumunská rozvodna které si dovolily zafungovat ochrany, protože nebyla schopna přenést výkon pro zelený Rakousko. Zajímavý úhel pohledu.
Mě uplně mrzí že si nepamatuju co to bylo za rozhovor a "odborníka", který dával za přiklad německou energetickou koncepci, že proč bychom nemohli aj my v budoucnu dovážet, když budou oni **03 jo jo, všichni budem dovážet. Akorát zapoměl, že energie nejsou prachy, to se prostě nedá natisknout lusknutím prstu.
Nebo postavíme víc fv a větrných...to nemají ti co to navrhují ani základní vzdělání? Nevědí, že když je inverze a nesvítí ani nefouká, tak 1000 x 0 je furt 0? Ach jo, stejně se počítá že pár uhelek bude jako studená záloha, tedy většinu roku nebudou v provozu, jen se bude odčerpávat voda z dolů a platit údržba, aby se jednou za dva roky škrtlo sirkou pod kotlem a vykompenzoval se nedostatek. Třeba fakt brzo nastane solidní průser a někomu dojde, že fyziku neojebeš. Čím dřív, tím líp.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█ █   █       █   
███   ███    █    
  █   █ █    █    
███   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu