Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


14.02.2021 (21:23:35)
VroutekB:
Jo no, ta čitelnost je furt na blití. Ale už to aspoň jde přežít.
C10 dej do prdele, nebo zvětši aspoň 100x, jinak z tý 431 budeš mít oscilátor. Podiv se do datsheetu, co tam píšou!
Ten dvojčinnej emitorovej sledovač je tam zbytečnej a spíš ke škodě, protože takle je minimální výstupní napětí dva PN přechody plus saturační úbytek na operáku -> moc. Kdybys tam dal jen obyč sledovač s NPN a nabiasoval to řádně, tak nebude problém, protože úbytek na D13/D15 vykompenzuje Ube.
Jednotlivý NMOSy koncový musí mít každej vlastní gejtovej odpor, tak 220 ohmů. Jinak z toho taky bude oscilátor.
C4 budeš asi muset dát větší, jinak to může mít sklony k nestabilitě, nebo budeš muset o dost víc zpomalit regulaci. Ten zdroj musíš mít stabilní jako do R, tak libovolný C a L zátěže a jejich kombinací. Že se to testuje třeba na skokový změně zátěže (když neni nic lepšího), je ti doufám jasný. Zákmity, překmity a spol. na výstupu nejsou tolerovány.
T3 takto zapojenej ja na howno, protože přes 180k budeš připojenou C zátěž vybíjet na bezpečný napětí tejden. Proč to nezapojíš jako zdroj proudu (ehm, chceteli přesneji česky proudovou noru), nech to vybíjí aspoň konst, proudem. Do sourcu shunt a jeden NPN k tomu.
R34 to napájí z nešikovnýho místa, nebylo by lepší pověsit to spíš za někde, kde je aspoň trochu konst. napětí?


Přezdívka:*
Heslo:*

█ █   ███   ███   
█ █     █     █   
███   ███    █    
  █     █    █    
  █   ███    █    
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu