Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Hlavní diskuze:


19.02.2021 (18:56:33)
RayeR (web) :
No, podle me tim reflow ten crack v kulicce nemuzes opravit moc dokonale, zalezi jak moc to uz v te praskline zoxidovalo. Videl sem uz spoustu sundanych BGA cipu, kde byly nekere plosky uplne zasedle a nechytal na ne cin, muselo se to chvili drhnout nez se cin znova chytil. Asi cim drive ten reflow udelas, tim dele to pak bude chodit. Problem ale je, ze bezolovo zustane bezolovem, vzdy bude nachylnejsi na ty teplotni zmeny jak klasika, lepsim chlazenim tomu jiste pomuzes, ale taky ne na veky.
BTW jeden znamej zoufale shani GeForce 7800GT s 256MB, koupil 1 na ebay.de a nacek mu nasral do rukou nefunkcni grafiku s artefaktama/padajici. Tak by mel mozna zajem, kdybys mu to za nakou rozumnou cenu ozivil aspon na nakou dobu, kdyztak predam kontakt.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███   ███   
█     █     █ █   
███   ███   ███   
█ █   █ █     █   
███   ███   ███   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu