Smazat příspěvek

 Chystáte se smazat odpověď z kategorie Diskuze s obrázky:


20.02.2021 (20:37:21)
loučák:
dR.dOktorR -> lepší 4 než 1, ne? Upřimně jsem si to fakt chtěl jen zkusit, prvně tohle zavřu do nějake plechove krabičky a pak si začnu hrát s tou ecc83. Jinak co se týče tranzistory vs lampy, tak jsem četl, že se to projevuje hlavně v harmonickém zkteslení, kdy polovidičový zesilovače by měly zkreslovat hlavně lichými harmonickými a elektronky sudými což dodavá tu barvu zvuku jak známo. Vím, je to hrozně obecný a bez tvrdých dat a statistického vzorku, ale mohlo by to být to proč na lampový zesilovače nedá spousta lidí dopustit. Mě je to jedno, jsme hudebně hluchej, jen si rád hraju s audio technikou. V momentě kdy to sestavím tak si rád poslechnu jak to hraje a když se sejdem na kolejích tak je jedno jak to hraje, hlavně že to řve a pokud to hraje nahovno tak je aspoň další tema do diskuze, kdy se najednou ze všech po třetím pivu stanou HiFi odborníci.
toman -> díky za rady, to zní jako schůdná cesta po večerech. Já toho právě moc použitelnýho pro audio nemám, snad jen ju ecc83, s tou si pohraju. Koukal jsem, že se dají krom právě těhle profláklých audio lamp koupit kdejaký do stovky. Trafo si nechám navinout, pak je to jak řika Peca hlavně o té mechanické části.
Jinak jo no, ty činský 6J1 vypadaj jakoby už měly nejlepší za sebou, to mě dost zaskočili, i z plesnivejch ČB televizí jsme zvyklej tahaz hezčí.


Přezdívka:*
Heslo:*

███   ███     █   
█ █     █    ██   
███   ███   █ █   
  █     █     █   
███   ███     █   
Opiš:*

Zde můžete smazat vlastní vlákno nebo kteroukoliv odpověď v něm. Můžete smazat vlastní odpověď v cizím vlákně, pokud na ni ještě nikdo jiný nereagoval. Mazat cizí vlákna a odpovědi v nich mohou pouze admini. Smazání příspěvku je nevratná operace! Smazáním vzkazu se smažou i odpovědi na něj.
Seznam uživatelů
Zpět na knihu